De conformitat amb el què s’estableix en el Reglament de Protecció de Dades de les Persones Físiques 2016/679/UE, de 27 d’abril, us informem que les dades que ens proporcioneu formaran part d’un fitxer amb les següents característiques.

INFORMACIÓ BÀSICA

RESPONSABLE KIDAM, S.L.
FINALITAT Publicitat per la prestació dels serveis que ofereix l’empresa  
LEGITIMACIÓ Consentiment de l’interessat
DESTINATARIS No es realitzaran transferències internacionals de dades
DRETS Accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat, oposició
INFORMACIÓ ADDICIONAL Pot consultar la informació addicional a continuació

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL DE PROTECCIÓ DE DADES

RESPONSABLE

  • Identitat: KIDAM, S.L.
  • CIF: B-08618866
  • Adreça: C/ Sant Joan, 22 de 08254 – El Pont de Vilomara (Barcelona)
  • Correu electrònic: kidam@kidam.es
  • Telèfon: 938317361

 

FINALITAT

 

Les dades personals de l’interessat són tractades per tal de poder prestar els serveis en els que es basa el nostre servei, així com la relació comercial establerta entre ambdues parts.

 

Les dades es conservaran durant el temps necessari per atendre la sol·licitud de l’usuari o fins que l’usuari no sol·liciti la seva supressió. Així mateix, caldrà prendre en consideració les obligacions legals en matèria fiscal.

 

LEGITIMACIÓ

 

La base legal pel tractament de dades és l’interès legítim per la prestació del servei sol·licitat. En concret, l’entitat té les següents bases legítimes per poder tractar les dades personals:

 

Execució del contracte

 

La base legal del tractament de les dades personals de l’interessat que es recullen és l’execució del contracte de prestació d’algun dels serveis que ofereix KIDAM, S.L.

 

Obligacions legals

 

La gestió i emissió de la factura de prestació de servei es basa en l’obligació legal de la societat en la seva relació amb els clients.

 

Consentiment

 

En relació a les comunicacions amb finalitat publicitària, la legitimació prové del consentiment explícit de l’usuari.

 

Obligacions legals

 

La gestió i emissió de la factura de prestació de servei es basa en l’obligació legal de la societat en la seva relació amb els clients.

 

DESTINATARIS

 

Les dades personals de l’interessat poden ser cedides/comunicades als destinataris següents:

 

  • Administracions i Organismes Públics quan així ho exigeixi la normativa fiscal, laboral, de Seguretat Social o qualsevol altra aplicable.

 

  • Empreses encarregades del tractament de dades i proveïdors que presten serveis a la societat (p.ex. proveïdors de serveis informàtics, centres d’atenció telefònica…)

 

DRETS DE L’USUARI

 

Dret d’accés Té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que el concerneixen, o no, així com a accedir a les seves dades personals.
Dret de rectificació Té dret a sol·licitar la rectificació de les dades personals quan siguin inexactes o que es completin quan siguin incompletes. 
Dret de supressió/dret a l’oblit Pot sol·licitar-nos que les dades personals siguin suprimides quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollits.
Dret de limitació Té dret a sol·licitar la limitació del tractament de les dades, cas en què únicament les conservarem per a l’exercici o defensa de reclamacions.
Dret de portabilitat Pot sol·licitar-nos que les seves dades personals automatitzades siguin cedides o transferides a qualsevol altra persona que ens indiqui en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica.
Dret d’oposició Pot oposar-se al fet que les dades personals siguin objecte d’un tractament. En aquest cas, es deixarà de tractar les dades, a excepció de motius legítims imperiosos o l’exercici o defensa de possibles reclamacions.

 

Els interessats podran exercitar els seus drets dirigint-se per escrit al responsable del fitxer mitjançant els contactes de l’encapçalament i indicant que es tracta d’un “EXERCICI DE DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES” o bé a través de la següent adreça de correu electrònic: kidam@kidam.es 

 

Per tramitar la sol·licitud, podrem demanar-li que acrediti la seva identitat.

 

Així mateix, els informem que té dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.